Direct contact
Neem contact met ons op.

Nieuwe Aanmeldingen

Neem contact met ons op voor meer informatie of om meteen een afspraak in te plannen voor een eerste consult. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden. Dit is geheel vrijblijvend.

Natuurlijk kunt u ons bellen op 050 - 205 70 00 of een bericht sturen via e-mail, of vul onderstaand contactformulier in.

Wij bellen of mailen u dan zo snel mogelijk terug.

Afspraken

Een controleafspraak vindt gemiddeld om de vijf à acht weken plaats; meestal plannen wij een volgende afspraak meteen in na uw bezoek. U kunt ook telefonisch een afspraak maken.

Kunt u onverhoopt niet komen en wilt u uw afspraak verzetten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn op werkdagen gedurende de hele dag bereikbaar op telefoonnummer 050 - 205 70 00 of via ons emailadres.

Noodgeval

Na het plaatsen van een beugel is het mogelijk dat u daar enkele dagen last van hebt. Houden de pijnklachten aan, heeft u blaren in de mond of is de beugel stuk gegaan? Hier vindt u tips wat u zelf kunt doen om de klacht te verhelpen.

Lukt dit niet, of heeft u vragen? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen op 050 - 205 70 00 of emailen om te overleggen of om een afspraak te maken.

Via het onderstaand contactformulier kunt u informatie aanvragen of direct een afspraak maken bij onze Orthodontie Praktijk.

Alle velden met een * zijn verplicht.

Contactformulier

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Dit veld is verplicht.

Ongeldige invoer

Contact

Bezoekadres

Orthodontie Martini
Martini Ziekenhuis
Van Swietenplein 1
9728 NT GRONINGEN
050 - 205 70 00

Postadres

Orthodontie Martini
Martini Ziekenhuis
Postbus 30033
9700 RMGRONINGEN

E-mail

e-mail Orthodontie Martini
info@orthodontiemartini.nl

Openingstijden

Geopend maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.00 uur tot 16.30 uur.

Routebeschrijving

U kunt ons vinden in het Martini Ziekenhuis op de begane grond route 0.9 (via de ingang parkeergarage of ingang West) of route 0.7 (via de hoofdingang).

Locatie Orthodontie Martini