Direct contact
Neem contact met ons op.
Eerste bezoek orthodontist

Eerste bezoek orthodontist

Vaak wordt een patiënt door de tandarts naar de orthodontist doorverwezen, maar u kunt ook zonder verwijzing contact met ons opnemen voor meer informatie over een beugelbehandeling voor uzelf of voor uw kind.

Intake

Als u zich bij Orthodontie Martini meldt voor een mogelijke behandeling, heeft u eerst contact met onze assistente. Zij noteert uw persoonlijke gegevens, beantwoordt eventuele vragen en regelt de inschrijving in onze praktijk. De eerste afspraak wordt ingepland.

Eerste consult

Het eerste consult is eigenlijk een algemene kennismaking tussen patiënt en orthodontist. De orthodontist checkt uw algemene gezondheid en krijgt een indruk van uw gebit en kaken. We schatten samen de noodzaak in van de behandeling. Moet er meteen actie worden ondernomen, of kan de behandeling nog even op zich laten wachten?

Documenteren

Indien de behandeling op redelijk korte termijn van start moet gaan, gaan we ‘documenteren’. Dit betekent dat we overzichtsfoto’s nemen van het gezicht en het gebit, röntgenfoto’s maken van de tanden en de stand van de kaken, en er wordt een digitale gebitsscan van uw gebit gemaakt. U hoeft dus niet meer te 'happen' voor gebitsmodellen bij het documenteren.

Bespreken van behandelplan

Op basis van alle documentatie en gegevens stellen wij een persoonlijk behandelplan op, dat we drie à vier weken later met u bespreken. Hierbij komen ook de kosten en de duur van de behandeling aan de orde. Uiteraard krijgt u de tijd om hierover na te denken en een en ander eventueel met uw verzekeraar te bespreken. Bent u akkoord? Dan gaan we verder met de behandeling.

Prijzen en Tarieven

Wilt u meer weten over orthodontie tarieven of weten wat een orthodontiebehandeling kost? Wij hebben alle prijzen en tarieven voor u op een rijtje gezet. Klik hier voor alle orthodontie tarieven en prijzen.

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie. U kunt altijd bij ons terecht met vragen over de behandeling, of maak meteen een afspraak voor een eerste consult.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Orthodontie Martini

Orthodontie Martini is de orthodontiepraktijk van orthodontist Huib Berghauser Pont, gevestigd in het Martini Ziekenhuis in Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in alle orthodontische behandelingen (ook wel beugelbehandelingen genoemd) van zowel kinderen als volwassenen.

Wij voeren regelmatig complexere behandelingen uit, in nauwe samenwerking met de kaakchirurgen en tandartsen van Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie en Centrum Bijzondere Tandheelkunde van het Martini Ziekenhuis.

Lees meer

Orthodontische Behandeling

  • Gevestigd in Martini Ziekenhuis
  • Samenwerkende specialisten
  • Tevreden patiënten
  • Kinderen en volwassenen
  • Professioneel en deskundig
  • Persoonlijke aandacht
Lees meer

Tarieven

Wilt u graag meer informatie over de kosten van onze onze behandelingen?

Alle tarieven

Meer Informatie

Wilt u graag meer informatie over onze behandelingen?

Informatie aanvragen

Samenwerking

Orthodontie, Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie en Centrum Bijzondere Tandheelkunde onder één dak:

  • Orthodontie
  • MKA (Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie)
  • Centrum Bijzondere Tandheelkunde